Sekä Jaanan, että Pekan makuuhuoneet sijaitsivat asunnon yläkerrassa. No, no, teillä näytti olevan ihan mukavaa, huikkasin mitä ensimmäisenä mieleeen tuli. Jaana katsoi minua takaisin suoraan silmiini. Timo kuljetti käsiän alastomalla vartalollani. Näin kuinka penis upposi pimpsaani. Varmaan se johtui paljolti isän omasta olemuksesta. Hän suuteli pitkän, näykki ja maisteli huuliani, työnsi kielensä suuni sisäpuolelle. Matkaa oli vain noin kilometri, joten pätin kävellä ja sästä bussilipun hinnan. Ei ku se lähti joHitto poika, en yhtän kuullut

Hot girls helsinki pillu täynnä

sun tuloas! Välillä äitini ihmetteli, kun minä en kiehunut murrosiän tuskissa.

Muistan miettineeni onko tämä edes todellista. Tosin pituutta kapineella ei tainnut olla enempä kuin aiemmin testaamilla poikasilla. Oi, kuinka hyvältä sinä tunnut ihanaa. En vastannut mitän, vaan jatkoin hänen kaulansa pussailua. Muistan miettineeni, että kuinka on edes mahdollista, että synnyttäneen varttuneemman naisen perse on noin tiukka eikä ole pässyt leviämän. Mielessäni kävi, että oon kyllä aika paska jätkä ja aivan sairas pervo siis kuka makaa alasti kaverinsa sängyssä runkkaamassa, unelmoiden seksistä tämän äidin kanssa?


Parhaat seksi asennot free xxx


Ja kukapa olisi parempi opettaja, kuin. Se tuntui lämpimältä, kostealta ja mukavan pehmeältä. Saatuaan tarpeekseen, Jaana riisui rintsikat pältän kaverin äidin kanssa sängyssä espoo ja kuiskasi eroottisesti Mä haluun sua. Revin puseroa Timon pältä ja hyväilin hänen selkä ja käsivarsia. Niin että pienet nännini kovettuivat. Samalla tunsin suurta mielihyvä, että isäni todellakin tuntui pitävän minua hyvännäköisenä. Olin niin jännittynyt koko tilanteesta ja hänen eroottinen voihkintansa sai minut kiihottumaan siinä märin, että laukesin pelkällä mielen voimalla häntä nuollessani. Vedin isä viereeni ja jatkoimme suutelua. Kuvaus sujui niin rennosti ja leppoisasti sängyssä loikoillen. Olihan minulla jo ollutkin pari kaveria enkä ollut enä neitsytkän. Vanhempani olivat eronneet kun olin ollut vain 2-vuotias ja yhteyteni isäni olivat olleet vuosien varrella hyvin satunnaisia. Olin todella epävarma, eikä minulla ollut uskallusta mennä rohkeasti juttelemaan tytöille, vaikka mieli olisi tehnyt. Jaana katsoi minuun ja nyökkäsi myöntävästi. Onhan äiti kertonut ehkäisystä? Isäni käytti halaamistani hyväkseen ja suuteli korvaani ja kaulaani samalla kun kuiski, että pian mennän pian. Vai sillä lailla vai tykkätsä katsella kun muut harrastaa seksiä. Kipitin nopeasti Pekan huoneeseen niin hiljaa kuin mahdollista ja suljin oven kaverin äidin kanssa sängyssä espoo perässäni. Sitten toinen jalka ja toinen sukka. Ensin ihan kevyen kuten lapselle, mutta sitten toisen pusun jolla ei ollut mitän yhteyttä isä-tytär suhteeseen. Timo suukotteli minua joka puolelta. Nousin polvilleni ja levitin hänen jalkansa.